Treningsløype i orientering Uke 34 – Bue

Endelig er sommeren over og høstsesongen står for døren! Kjetil Aukland har lagt en løype på en del av Heddelandskartet som det er noen år siden vi var på sist. 

 

Det er kun poster som ligger ute og det vil ikke være offisiell tidtagning med brikke denne uka, men vi håper å få til flere løp utover høsten med "vanlig" oppmøte.

Løypene er: Lang løype (4,0 km), Mellomløype (2,1 km), Nybegynnerløype (1,0 km).

 

 

Veibeskrivelse

Starten er i nordøstre ende av Heddelandskartet, rett sør for Marnardal stasjon. Avkjørsel mot start ligger rett sør for krysset mot Finsådal. Det er tillatt å kjøre på veien, over jernbanen og opp til start. 

Resultater og sporing

Treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

 

Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 34):

https://www.livelox.com/?tab=allEvents

 

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

 

Startavgifter 2023

O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 50 per gang.

 

Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858