Kreftforeningens Stafett for livet

Kjære Lag og foreninger i Lindesnes Kommune💜

Vi inviterer dere til å bli med på sommerens fineste og viktigste lokale arrangement. Kreftforeningens Stafett for livet Mandal💜8/6-9/6 i idrettsparken i Mandal.

 

Kreftforeningens Stafett for livet

Kreftforeningens Stafett for livet er en hyllest til alle som er rammet av kreft. Familie, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre danner lag for en person de vil støtte eller minnes.  Sammen skal de gå eller løpe i et helt døgn for vise at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Dere kan være så mange dere vil på laget, feks, er dere 48 stykk på laget , kan feks alle gå en time ila døgnet sammen to og to. Helt opp til laget selv hvordan en fordeler timene, Vi har ingen aldersgrense, og en kan løpe eller gå akkurat som en ønsker.

 

Dessverre er det alltid noen i ditt idrettslag, din forening, ditt lag som er rammet av kreft . Stafett for livet Mandal er en unik måte å vise solidaritet og lagspill til de som er rammet. Samtidig som du bidrar med noe positivt til lokalsamfunnet og du er med å bidrar og skaper noe fantastisk sammen med ditt lag. 💜

 

Vi håper dere i styreverv og lederverv fremsnakker stafetten , danner et lag fra dere og oppfordrer alle medlemmer til å stille og tar en for laget og blir med selv . For ingen skal måtte møte kreft alene. 💜

 

Gleder oss til å ta i mot dere.

 

På vegne av stafett for livet Mandal

Silje Wigemyr

 

 

Gå til påmelding for lag 

Er det ting dere lurer på så ta gjerne kontakt:

Med vår leder for Lag:

Marte Ur

 

Mail: 

Tlf: +47 481 23 655