Tirsdagens klubbmesterskap ble et flott arrangement, med mange deltakere på plass for å prøve seg på løypene, uten å få se på kartet før start, og med ordentlig tidtaking underveis for første gang denne sesongen.
Løypelegger Ola Sløgedal har lagt ut spennende løyper med mange forskjellige veivalg. For de uerfarne er det en fin mulighet til å se gjennom løypa og vurdere beste veivalg før start.

Veibeskrivelse
Løypa har start på vestkanten av det nye o-kartet på Høyeheia. Starten går ved Fidjestøl. Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 8km mot Nodeland og deretter venstre mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor startposten henger på hjørnet ved tømmerplassen.

Veibeskrivelse fra Kristiansand er, sving av i Brennåsen mot Laudal. Sving av på Nodeland mot Øyslebø. Følg hovedvei til du kommer til Høye og sving av mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor startposten henger på hjørnet ved tømmerplassen.

Distansene er: Lang løype (4,2 km), Mellomløype (ca 2,1 km) og nybegynnerløype (ca 1,3 km). Målestokk er 1:7500 på de to lengste og 1:5000 på kortløypa.


Resultater og sporing
Treningsløypene er  tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 25):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.

Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Hovedsponsorer