Tirsdag er det klart for høstens siste treningsløp i orientering - med tilnærmet normalt arrangement. Det blir nattorientering i Furulunden med normal start fra Lysthuset tirsdag 29/9 kl 20:30. Vi oppfordrer løperne til å komme på dette tidspunktet. Løypelegger John Øyslebø har allerede lagt ut løypa og vil være på plass med tidtaker. Det er satt ut bukker, og dermed kan du bruke egen eller låne en brikke til tidtaking. Løpet ligger også ute i Livelox, men er kun tilgjengelig i mørket tirsdag kveld (og natt til onsdag).
HUSK Å SKRIVE UT EGET KART FØR OPPMØTE.
Veibeskrivelse
Starten er ved Lysthuset i Furulunden i Mandal, like ved Mandal videregående skole og Kallhammerveien. 
 
Løypene er: Lang løype (4,3 km), Mellomløype (1,9 km).
 
Resultater og sporing
Denne uken er det mulig med brikke, men treningsløypene er også tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 40):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (FurunattKort.pdf)Kart - Kort løype[ ]3266 kB
Last ned denne filen (FurunattLang.pdf)Kart - Lang løype[ ]3463 kB
Hovedsponsorer