Så har vi allerede kommet til sesongens siste ordinære treningsløype. Dette løpet går normalt som byorientering i Mandal/Furulunden, men på grunn av situasjonen i år har vi heller valgt å legge det i terrenget i Marnardal. Vi sniker oss over grensa til Søgne og Songdalen O-klubb sitt kart på Solås. Her er det fint terreng når man kommer opp i høyden. Løypeleggere er Stian Skjævesland og Øyvind Udø. Minner også om at det blir nattløp i Mandal med start på lysthuset i Furulunden tirsdag 29/9 kl 2030. Mer info kommer.
 
Veibeskrivelse
Starten er ved Solås. Fra Skaue bru 1 km sør for Øyslebø følger man veien retning Eikså. Ved Eikså er det skiltet til Svemeland og etter ca 3 km langs denne veien får man en gård på høyre side av veien og ser startposten på venstre side.
 
Løypene er: Lang løype (3,8 km), Mellomløype (2,5 km) og nybegynnerløype (1,0 km).
 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 39):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Solaas_Lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]2275 kB
Last ned denne filen (Solaas_Mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]2232 kB
Hovedsponsorer