I morges var det nok mange som jublet da de så kalenderen viste 17. august - starten på høstsesongen i orientering!
Nå har løypelegger Kjetil Aukland vært i skogen og dermed er det klart for høstens første treningsløype på Varsmyr, like nord for Øyslebø.

Kjetil minner om at man må være påpasselig med å parkere langs veien, ettersom bommen inn mot Åsevann kan bli låst. Det er varme dager, men gode bademuligheter i vannene i nærheten av start.
Veibeskrivelse
Starten denne uka er på Varsmyr. Fra Øyslebø er det kun 2,5 km nordover langs hovedveien og deretter inn til venstre ved skilting til Spilling. Varsmyr er det første åpne området du kommer til, ca 1 km innover fra krysset.

Løypene er: Lang løype (4,3 km), Mellomløype (2,4 km) og nybegynnerløype (1,4 km).

Resultater og sporing
Retningslinjene fra NOF er i endring, men vi kjører foreløpig videre som vanlig, og det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 34):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.

Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Øyslebøheia 2020 - Kort.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]2373 kB
Last ned denne filen (Øyslebøheia 2020 - Lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]3645 kB
Last ned denne filen (Øyslebøheia 2020 - Mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]3617 kB
Hovedsponsorer