Høstsesongen går skremmende fort, og denne ukas treningsløp er det tredje siste for sesongen og det siste for året som går i skogsterreng i dagslys. Dermed er det viktig å kjenne sin besøkelsestid. Løypene har start på Bosoll og løypelegger er Jørgen Sæbø.

Veibeskrivelse
Bosoll ligger i nord-enden av Heddelandskartet. For å komme ditt kjører man først til Voan som er ca 1 kilometer nord for Marnardal Stasjon. Her er det avkjørsel mot Kaddan. Etter 1,5 kilometer på denne veien tar man venstre mot Homestad og etter 3 kilometer er starten ved Bosoll.
Det er tre løyper: Lang (3,5 km), Mellom (2,2 km) og Nybegynner (1,7 km).

Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 37):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2021
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.

Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (b_kort.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]2169 kB
Last ned denne filen (b_lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]2911 kB
Last ned denne filen (b_mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]2819 kB
Hovedsponsorer