Ny uke betyr nytt o-løp og det har vært stor deltagelse i de to første løpene denne sesongen! Denne uka er o-sirkuset i Bjelland, nærmere bestemt ved Haugland i sørenden av Myran-kartet. Løypelegger er Lars Peder Vaaje. Nybegynnerløypa har start og mål ved huset ved avkjørsel fra Fv 328, helt sør på kartet. På mellom- og langløype må man parkere ved huset og gå/løpe opp traktorveien bak huset med start og mål på toppen av heia.
Veibeskrivelse
Løypa ligger like ved Bjelland. Rett sør for Bjelland sentrum tar man østover langs Rv 462 i ca 3 kilometer og deretter avkjørsel nordover inn på Fv 328 ved skilting mot Roland. Herfra er det ca 2 km til parkering ved Haugland. Kommer man østfra velger man avkjørsel ved Hægeland i retning Bjelland.
 
 
Løypene er: Lang løype (4,0 km), Mellomløype (2,5 km) og nybegynnerløype (1,1 km).
 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2021
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift for enkeltløp (30) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (2021-03 Myran Kort.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]2331 kB
Last ned denne filen (2021-03 Myran Lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]3071 kB
Last ned denne filen (2021-03 Myran Mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]3171 kB
Hovedsponsorer