Nå er det klart for årets tredje siste treningsløype - denne gangen i fint terreng med start ved juletresentralen på Skogen. Peder Møll er løypelegger og forteller at den lange løypa har en del på nyklipte stier på kryss og tvers i nærområdet, og en del som strekker seg ut mot østkanten på det nye kartet i Høyeheia. Det bør gi en fin høstopplevelse i terrenget!
 
Veibeskrivelse
Starten er som nevnt ved Skogen, like nord for Finsådal. Fra Øyslebø kjører man først til Bue ca 6 km, deretter inn til høyre retning Finsådal. Ved Finsådal tar man venstre mot Lauvslandsmoen og etter ca 1 km går veien inn til høyre mot Ola sin gård. Alle løypene har samme målpunkt, men merk at Lang og Mellomløype starter et annet sted.
 
Løypene er: Lang løype (4,3 km), Mellomløype (2,1 km) og nybegynnerløype (1,0 km).
 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 38):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Hovedsponsorer